Odkrij pot do avtentičnosti, boljšega starševstva in osebne rasti!

“Kako se naučimo voziti kolo” je več kot le knjiga – je vodnik za vse, ki želijo globlje razumeti sebe, izboljšati svoje starševske veščine in živeti avtentično življenje. Avtorica sem, Doris Polak Kuder, strokovnjakinja na področju osebne rasti in čustvenega zdravja, vas popelje na potovanje samospoznanja in preobrazbe.

Pridružite se mnogim zadovoljnim bralcem in bralkam te prodajne uspešnice! Na voljo v vseh knjigarnah in knjižnicah po Sloveniji!

Prenesi prva 3 poglavja knjige brezplačno!

Draga bralka, dragi bralec!

Za vse tiste, ki radi knjigo pred nakupom še malo prelistate, so tukaj prva tri poglavja knjige na voljo brezplačno!

.


Zakaj prebrati to knjigo?

Avtentičnost

Bodi ti! Nauči se, kako odstraniti maske in živeti svoje resnično življenje, polno samozavesti in iskrenosti.

Starševstvo

Vzgajanje otroka je najprej vzgajanje sebe. Pridobi praktične nasvete in tehnike za boljše starševstvo, ki našim otrokom omogočajo zdravo in varno okolje za rast.

Zdravje

Čustveno zdravje je temelj za fizično zdravje! Nauči se procesirati svoja čustva na sočuten način in sprosti medgeneracijske travme iz svojega telesa.

Praktične vaje

Vaje in tehnike, ki nam bodo pomagale uresničiti spremembe v našem življenju in doseči naše cilje na osebnem , družinskem in kariernem področju.


Mnenja bralcev

"Ta knjiga se bere od začetka do konca takoj. Pol pa po etapah. Besede takoj pretapljam v moje življenje, izkušnje, izzive." - Maja

"Če mi nekaj ni všeč, ne rabim tega počet, samo zato ker mi drugi to pravijo. Čudovita knjiga, ki mi je odprla oči, dala veliko aha momentov, kako naj poslušam svoj notranji instinkt." - Nataša

"Ta knjiga mi je pomagala razumeti, kaj sploh avtentičnost je in kako lahko svoje otroke podpiram pri njihovem razvoju." – Ana

"Neprecenljiv vir za vsakega starša, ki želi izboljšati svoje veščine in živeti bolj polno življenje." – Marko

Hvala za prijavo na novičke!

Srečaj se z nami v živo

Želiš biti na tekočem? Prijavi se na naše novičke.