O nas

Pošljite nam sporočilo

Naši podatki

Dostava

Predviden rok predaje pošiljke dostavni službi naslednji delovni dan od potrditve plačila.

V primeru, da izdelka ne moremo odposlati v roku maksimalno petih (5) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili pisno oz. po telefonu. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to kadarkoli sporočite preko elektronskega naslova ali telefona in bomo poskušali rešiti zadeve v obojestransko korist. Dostavo za spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.

Cena dostave za 1 kozarček hvaležnosti je 4,5€. Ob nakupu dveh ali več kozarčkov hvaležnosti poštnino krijemo mi.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave ni nikogar na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Pravno obvestilo

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine Mokec s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino kozarček hvaležnosti(v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje Mokec s.p. , ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

V pogojih poslovanja je opisano delovanje spletne trgovine kozarček hvaležnosti, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  • jasno in nedvoumno določene cene (razvidno mora biti, ali že vsebujejo davek in stroške prevoza),
  • način plačila in dostave,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop od pogodbe (razvidno mora biti, če in koliko kupca stane vračilo artikla),
  • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Ponudnik kupcu izda račun v elektronski obliki.

Pogosta vprašanja(FAQ)

Prednosti pred kozarcem za kumarice?

Vaš doma izdelani kozarček bo zagotovo vsak dan razveseljeval. Če pa želite moderno oblikovan steklen kozarček z lasersko graviranim lesenim pokrovom je naš kozarček hvaležnosti prava izbira za vas. Poleg kozarčka prejmete tudi namenske listke, ki so ravno prave velikosti in lepih barv. V kolikor pa iščete darilo sta kozarček in listki vedno poslana v darilni škatlici.

Kako uporabljam kozarček hvaležnosti?

Vsak dan zapišeš 3 – 5 stvari za katere si hvaležen na priložen listek hvaležnosti. Listke zbiraš v kozarčku hvaležnosti in jih enkrat na leto prebereš. Dovolj je 5 minut na dan, da hvaležnost dobro vpliva na vaše počutje – telesno in duševno.

Pogoji za nagradno igro objavljeno na FB strani

Pravila in pogoji nagradne igre “Kozarček Hvaležnosti in knjiga Mislite kot menih”

1. Organizator nagradne igre »Kozarček hvaležnosti in knjiga Mislite kot menih« (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Mokec, Marko Polak s.p., Šešče pri Preboldu 69d, Prebold (v nadaljevanju: organizator).

2. Trajanje nagradne igre Nagradna igra poteka od 16.04.2021 05.00 h do vključno 03.05.2021 22h  na Facebook strani Kozarček hvaležnosti https://www.facebook.com/kozarcekhvaleznosti/

3. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri: V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe z dopolnjenim 15. letom starosti, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Organizator ne dopušča sodelovanja osebam, ki ne izpolnjujejo pogojev za sodelovanje ter ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale starost nad 15 let.

4. Način sodelovanja v nagradni igri in njen mehanizem Uporabnik lahko v nagradni igri sodeluje z obiskom Facebook strani, kjer v komentarju pod nagradno Facebook objavo objavi odgovor oz. komentar na vprašanje, zastavljeno v isti Facebook objavi.

5. Žrebanje nagrajencev: V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki odgovorijo na nagradno vprašanje, najkasneje do dne 03.05.2021 do 22h. Nagrajen bo en naključno izbran sodelujoči. Nagrajenca bomo po zaključenem žrebu o prejemu nagrade obvestili v komentarju pod nagradno objavo na časovnici Facebook strani v torek 4.5.2021. Nagrajenec mora svoje podatke (ime, priimek in poštni naslov) poslati organizatorju v roku 3 dni od dneva, ko je nagrajenec objavljen. V kolikor se v navedenem roku ne javi organizatorju s svojimi podatki, se nagrade ne podeli. Organizator pošlje nagrajencu nagrado (365 listkov za zapisovanje hvaležnosti) ter organizator pošlje podatke nagrajenca (ime, priimek in poštni naslovZaložbi Primus, založništvo in distribucija knjig d.o.o., Brezina 19, Brežice, ki nagrado (knjigo Mislite kot menih) nagrajencu pošlje po pošti. Nagrajenec mora nagrado prevzeti v roku 14 dni.

6. Nagradni sklad Seznam nagrad:

· 1 x knjiga Mislite kot menih, Jay Shetty in 1x 365 listkov za zapisovanje hvaležnosti

7. Izročanje nagrad: Nagrada bo nagrajencu poslana po pošti.

8. Splošno o nagradah in nagrajencih: Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo. Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Kozarček hvaležnosti. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre. Za kakovost in lastnosti nagrad je odgovoren proizvajalec.

9. Druge določbe: Nagradna igra ni na nikakršen način povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani podjetja Facebook Ireland, Ltd. Vsi podatki in informacije, ki jih zahtevamo za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorju, nikakor pa ne podjetju Facebook Ireland, Ltd. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator. Organizator ne odgovarja za sodelovanje v nagradni igri z napačnimi podatki ter tudi ne za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice nastale ob uporabi/koriščenju nagrad. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki s strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator udeležence obveščal z objavami na Facebook strani Kozarček hvaležnosti. Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

– nedelovanje družbenega omrežja Facebook,

– nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev,

– nedelovanje storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve,

– kakršne koli neželene posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,

– kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.

Organizator si pridružuje pravico, da sodelujočega, ki ne deluje v skladu s pravili in pogoji sodelovanja, razširja sovražni, žaljiv ali kakršen koli drug neprimeren govor, trajno izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

10. Reševanje pritožb: Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oz. po potrebi tudi druge udeležence.

11. Končne določbe: Pravila nagradne igre pričnejo veljati 16.4.2021. V času trajanja nagradne igre so pravila na vpogled na Facebook strani Kozarček Hvaležnosti. Organizator si pridržuje pravico spremembe pravil. O morebitnih spremembah bo organizator udeležence obveščal z objavami na Facebook strani Kozarček Hvaležnosti. 

Prebold, 16.4.2021

Mokec, Marko Polak s.p.

Hvala za prijavo na novičke!

Srečaj se z nami v živo

Želiš biti na tekočem? Prijavi se na naše novičke.