Hvaležnost in poroka

Pri svoji poroki sem se ukvarjala tudi s tem kako si ta poseben in čudovit trenutek čimbolj vtisniti v spomin, vtisniti veselje, vonj po jagodah, vtisniti tisti lep pogled…., utrujene noge ob 4ih zjutraj.

Najini načini za to so bili:
Fotografije poroke, posnete čestitke, posneti govori, shranjevanje čestitk, slikanje z vsakim svatom posebej, tema same poroke, ki nama je bila z možem blizu in naju še vedno spominja na poroko, dodatki v najinem domu v temi poroke…Poleg tega sva po poroki zapisala glavne dogodke, ki so pripeljali do najine poroke in glavne trenutke, ki sva si jih zapomnila med pripravami, na poroki in takoj po poroki. Vključila sva jih v najin poročni album.

Ker se sedaj ukvarjava z občutki hvaležnosti in kako hvaležnost vpliva na nas je zanimivo opazovati poročni dan še iz druge perspektive. Čutiti hvaležnost za pot katero si in še boš prehodil skupaj, čutiti hvaležnost da oseba, ki stoji poleg tebe obstaja in čutiti hvaležnost za vso podporo, ki jo prejmeš na dan poroke, je neizmerno. Dan poroke je bil za naju dan v trenutku, dan ko preteklost in prihodnost nista pomembni, ker si samo hvaležen da si.

Kozarček hvaležnosti sva odkrila skupaj z otroci. Če pa bi ga poznala že takrat, bi ga zagotovo vključila v najino poroko. Kozarček, kamor sicer lahko naliješ tudi kaj tekočega in morda popiješ kozarček hvaležnosti, bi na najini poroki polnila s sporočili svatov in svojimi sporočili. Iz njega bi se napolnila, kadar bi potrebovala podporo pri izzivih, ki jih življenje prinese.

Kozarček lahko sicer zelo preprosto izdelaš sam (navodila najdeš v našem blogu), na voljo v naši spletni trgovini pa je tudi naš moderni, dizajnerski kozarček.

Na naši FB strani Kozarček hvaležnosti redno delimo citate povezane s hvaležnostjo in pozitivnim pogledom na življenje. Morda najdeš kakšen citat, ki bi bil primeren za vajino zahvalno čestitko ali celo vabilo.

Pa čudovit poročni dan!

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hvala za prijavo na novičke!

Srečaj se z nami v živo

Želiš biti na tekočem? Prijavi se na naše novičke.