Plesanje z dojenčki

Plesanje z dojenčki

Vsak četrtek, od 9.00 do 10.00, v Preboldu!
 

Tudi, če tebi plesanje ni blizu, je za tvojega dojenčka in otroka izjemno pomembno!

Plesanje in petje (čeprav se nam morda zdi da “fušamo”) vpliva na razvoj občutka za ritem, obliko, čas, zavedanje telesa in prostora. Tako vplivamo na razvoj možganov in govora! Vadimo tudi ponavljanje in koordinacijo. Predvsem pa vzpostavimo z dojenčkom globok stik, ki daje dojenčku občutek, da je sprejet, ljubljen, varen, viden in slišan.

Oglej si moje brezplačno predavanje na Pozitivni psihologiji!

Ples je ena najbolj zabavnih stvari, ki jih lahko počneš! Plešeš lahko doma, na sprehodu ali druženju. Toda kaj ima ples opraviti s tvojim dojenčkom in malčkom? Ali mu to dejansko kakor koli pomaga? Ja, mu. To so dokazale tudi raziskave! In še več, ples ima dokazano izjemno dober vpliv tud na tvoje počutje, draga mamica. 

Starši smo v tem sodobnem času pač izpostavljeni visokim pričakovanjem družbe in sebe.  Ti je znano? Dr. Gabor Mate, svetovno znan zdravnik, govorec in avtor, v svoji zadnji knjigi The Myth of Normal razmišlja in deli o vseh mitih normalnosti, ki smo si jih postavili, kako nas omejujejo, vodijo v travme, kaj sploh travma je in kako najti resnično pot naprej, do naše najboljše verzije sebe. Pri Gaborju se kontinuirano izobražujem že od 2020. Najpomembnejša stvar, ki sem se jo naučila je, da je skrb za naše dobro počutje izjemno pomembno. Ko se dobro počutimo, smo kos vsemu. Se strinjaš? Zato te vabim, da sem nam pridružiš na plesanju z dojenčki, kjer poskrbiš za dojenčka in sebe hkrati. 

Program

Druženje je razdeljeno na tri dele:

Za plesanje z dojenčki potrebuješ:

Plesanje z dojenčki je priporočljivo začeti, ko si mamica fizično opomore od poroda (približno 6 tednov, po porodu). Glede na starost dojenčka mamica prilagodi držo in prijeme pri plesanju. 

Obstajajo bližnjice do sreče. Plesanje je ena izmed njih.

Kje in kdaj?

vsak četrtek dopoldne od 9.00 do 10.00
v živo v Preboldu (Dolenja vas 53, 3312 Prebold)

Mesečna vadba in druženje za le 30 eur!

Cenik:

  • PROST VSTOP maj & junij 2024, v okviru projekta TVU
  • 1 obisk = 12 eur
  • mesečna vadba = 40 eur
  • zamrznjena cena ob podpori Občine Prebold in MCP = 30 eur

Zamrznjeno ceno 30 eur na mesec. Kaj to pomeni? Da, dokler Občina Prebold in MCP podpirata program se cena ZATE ne bo spremenila in bo ves čas 30 eur/mesec. Brez skrbi, o morebitni spremembi te bom prav čas obvestila. 

Kaj pa, če tvojemu dojenčku ali tebi ne bo všeč?

Če ti po prvem srečanju druženje ne bo všeč, ti brez vprašanj, vrnem celoten denar.

Število mest je omejeno, zato se prijavi čimprej!

 

 

Veselim se našega srečanja!

Pred nakupom mi prosim pošlji sporočilo in vključi starost tvojega dojenčka 🙂
(spodaj je link do FB in mejla)

Kdo sem jaz?

Doris Polak Kuder je najprej mamica, ki jo želja po boljši prihodnosti svojih otrok žene v raziskovanje vseh plasti tega življenja. Po zaključenem študiju farmacije v Ljubljani se je zaposlila v farmacevtski panogi. Po rojstvu druge hčerke se je odločila za študij pri svetovno znanem strokovnjaku za povezave med umom in telesom, to je dr. Gabor Maté. Z možem že nekaj let ustvarjata pod imenom Kozarček hvaležnosti. V prostem času rada ustvarja z otroci, spije čaj v dobri družbi in gre na dolg sprehod ob Savinji ali na bližnji hribe.

Njen moto: s sočutjem in hvaležnostjo čez izzive!
Magistra farmacije, izučena iz metode dr. Gabor Mateja, trenerka čustvene inteligence, NLP Praktik in Coach.

Oglej si moje brezplačno predavanje na Pozitivni psihologiji

Hvala za prijavo na novičke!

Srečaj se z nami v živo

Želiš biti na tekočem? Prijavi se na naše novičke.