Mama, stopi iz začaranega kroga

Mama, stopi iz začaranega kroga, starševske krivde

(po načelih svetovno znanega Dr. Gabor Mate-ja)

Sobota, 25.marec 2023 od 8.00 do 9.30.
online delavnica (zoom)

Najbrž si že opazila, da ne moreš biti popolna mama? Da, kljub vsemu tvojemu trudu, težko loviš ravnotežje med družino in službo? Morda imaš tudi misli, da si slaba mama, da z otroci preživiš premalo časa ali, da so drugi boljši starši od tebe? Te skrbi, da boš svoje vzorce in travme prenesla na svoje otroke?

Otroci gredo svojo pot, nad katero mame nimamo nadzora. Lahko pa vplivamo na okolje za rast in razvoj, ki jim ga ustvarjamo v družini.

Oglej si moje brezplačno predavanje na Pozitivni psihologiji!

In najpomembnejše okolje, ki ga nudimo mame, je naše lastno globoko počutje. Dokler v sebi nosiš starševstko krivdo, ko pogledaš svojega otroka, vidiš lastne napake. Kdo si želi, da se nanj gleda kot napako?

Starši smo v tem sodobnem času izpostavljeni visokim pričakovanjem družbe in sebe. Dr. Gabor Mate v svoji zadnji knjigi The Myth of Normal razmišlja in deli o vseh mitih normalnosti, ki smo si jih postavili, kako nas omejujejo, vodijo v travme, kaj sploh travma je in kako najti resnično pot naprej, do naše najboljše verzije sebe. Na delavnici bom s tabo delila najnovejše iz Gaborjevega dela.

Delavnica

Delavnica je razdeljena na dva dela:

Pridruži se mi, draga mama, na delavnici, kjer boš:

Želim, da veš, da si v svojem bistvu že ljubeča, sočutna, igriva mama in to je vse kar tvoji otroci potrebujejo. Sedaj samo še odkrij pot do sebe.

Ne bom ti rekla, da se v eni delavnici vse spremeni, potrebuješ pogum, predanost in radovednost. Predvsem pa potrebuješ starševsko krivdo preobraziti v starševsko ljubezen.

Začni s TO čudovito delavnico.

Kdaj in kje?
25.3.2023 ob 8.00 – 9.30
na spletu, preko zate brezplačne zoom povezave

Za nas mame, tokrat posebna ponudba -50% = 15 eur.

Prejmeš:

  • posnetek prvega dela delavnice
  • gradivo
  • spodbudno družbo mamic

Bodi pripravljena, da se v drugem delu pridružiš s sliko in zvokom ter prinesi sabo kakšen topel napitek in nekaj za zapisovanje.


Te skrbi, da bo kakšen otrok priletel mimo tebe ali te nujno potreboval? Zagotovo te bo, si pač mama. Ne boš edina. Za vsak slučaj pripravi pobarvanke za otroke in slušalke zase, tako se bomo imeli vsi skupaj lepo.

Naroči zdaj in se vidiva!

Po nakupu ti pošljem zoom povezavo in gradivo na elektronski naslov.

Kdo sem jaz?

Doris Polak Kuder je najprej mamica, ki jo želja po boljši prihodnosti svojih otrok žene v raziskovanje vseh plasti tega življenja. Po zaključenem študiju farmacije v Ljubljani se je zaposlila v farmacevtski panogi. Po rojstvu druge hčerke se je odločila za študij pri svetovno znanem strokovnjaku za povezave med umom in telesom, to je dr. Gabor Maté. Z možem že nekaj let ustvarjata pod imenom Kozarček hvaležnosti. V prostem času rada ustvarja z otroci, spije čaj v dobri družbi in gre na dolg sprehod ob Savinji ali na bližnji hribe.

Njen moto: s sočutjem in hvaležnostjo čez izzive!
Magistra farmacije, izučena iz metode dr. Gabor Mateja, trenerka čustvene inteligence, NLP Praktik in Coach.

Oglej si moje brezplačno predavanje na Pozitivni psihologiji

Hvala za prijavo na novičke!

Srečaj se z nami v živo

Želiš biti na tekočem? Prijavi se na naše novičke.